Informatie

Wat is Roxs & Rover?
Roxs & Rover is een online webshop met vintage/ antieke vloerkleden, meubels en woonaccessoires. Alle producten zijn tweedehands en vaak al een heel leven achter zich maar verdienen een tweede leven. Alle artikelen die je ziet zijn handpicked door ons op een van onze zoektochten. Naast de webshop hebben wij ook een Showroom in Sittard waar je meer dan welkom bent om de items te komen bekijken.

Wat kan je verwachten?
Doordat alle producten tweedehands zijn vertonen ze soms gebruikssporen maar zijn evengoed meer dan geschikt voor een tweede leven! Bij alle producten worden de eventuele gebruikssporen aangeven in de beschrijving.

Contact
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je langskomen? Neem contact met ons op via  het contactformulier of stuur een privé berichtje op social media (@roxs.en.rover). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@roxsrover.nl .

We reageren op alle berichten binnen 24 uur. Mocht je geen reactie krijgen op je e-mail dan kan het zijn dat onze e-mail in jouw spam terecht is gekomen, check deze daarom ook altijd. Nog steeds geen berichtje? Dan is er misschien iets mis gegaan, stuur ons gerust nog een bericht of probeer het via een ander kanaal.

Verzenden, afhalen of bezorgen?
Afhalen kan bij alle producten. Verzenden doen we via PostNL, maar niet alle producten kunnen verzonden worden met de post. Mocht een product te groot, te zwaar of te kwetsbaar zijn dan verzenden we deze niet. Deze producten kunnen afgehaald, persoonlijk bezorgd worden of door een koerier bezorgd worden.

Verzenden via de post: Verzenden doen we via PostNL naar Nederland en België. In de webshop worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode wanneer je gaat afrekenen. 

Producten worden zo snel mogelijk verzonden. Meestal verzenden we ze de volgende dag. Wanneer we het product verzenden ontvangt u van ons de bijbehorende trackingcode.

We pakken alle producten met de grootste zorg in, mocht er toch schade ontstaan tijdens de verzending dat kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Geen risico lopen? Kom het gerust zelf halen of laat het door ons bezorgen.

Afhalen: Alle producten op de website en social media kunnen worden afgehaald in Sittard, Limburg (NL). Wanneer je een product koopt via de webshop nemen we na het afronden van de aankoop contact met je op voor het maken van een afspraak. Afspraken kunnen zowel overdag als in de avond of het weekend gepland worden.

Wanneer je een product komt afhalen en is toch anders dan verwacht en zie je af van de koop dan zijn hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. 

Bezorgen: Alle producten kunnen wij persoonlijk bezorgen door heel Limburg en regio Eindhoven. Het moment van bezorgen vindt in overleg plaats. Alles buiten dit gebeid kan bezorgd worden door een koerier. We werken regelmatig samen met Brenger.nl. 

Bezorgkosten:
Gemeente Sittard-Geleen: €20,-
Andere locaties in Limburg of regio Eindhoven: €30,-
Alle andere locaties: zie www.brenger.nl

Kan ik langskomen?
Langskomen mag zeker! In Sittard hebben we een grote showroom en je bent altijd welkom. echter wel alleen op afspraak. Heb je interesse is een producten en wil je dit even komen bewonderen? Stuur dan even een berichtje zoals beschreven onder het kopje “contact” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik iets reserveren?
Producten kunnen gereserveerd voor een maximum van 5 dagen. Na deze 5 dagen hebben andere geïnteresseerden weer de kans om dit product kopen. Neem contact met ons op zoals beschreven onder het kopje “contact”.

Hoe kan ik betalen?
Aankopen kunnen betaald worden op de volgende manieren:
– Contant
– Via de webshop (iDeal of Bancontact)
– Via een betaalverzoek

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan bovenstaande betaalmethodes. Er kan niet achteraf betaald worden.

Afhaaladres
Het afhaaladres is:

Landerweringstraat 2
6133AH Sittard, Limburg (NL)
(In de voormalige school)

Enkel op afspraak.

Retourneren
Toch niet helemaal happy met je aankoop? Producten mogen binnen 14 dagen na aankoop geretourneerd worden, je krijgt gewoon je geld terug. Eventuele bezorg- of verzendkosten worden niet gerestitueerd. Het product dient wel in dezelfde staat geretourneerd te worden als het is aangeschaft. Stuur ons eventjes een berichtje indien je iets wil retourneren. 

Collage vintage meubilair